GRÆSKAR - brug kødet fra din græskarmand
Græskarsuppe
250 gr. Græskarkød
2 skalotteløg
2 fed hvidløg
½ liter hønsebouillion
4 spsk Grana Pandana (parmesan)
200 gr. krebsehaler eller rejer
Skær græskarkødet i tern og hak skalotteløg og hvidløg.
Kom det i en gryde, og sauter uden at det tager farve.
Tilsæt bouillion og kog i 20 minutter.
Blend suppen og tilsæt revet parmesan og smag til med peber og salt.
Kom de afdryppede skaldyr i suppen, og server med creme fraiche og brød.
Græskarkage
300 gr. revet græskarkød
150 gr. mørk hakket chokolade
3 æg
250 gr. sukker
2½ dl. olie
1 dl. mælk
450 gr. mel
3 tsk. vanilliesukker
3 tsk. bagepulver
Æg og sukker piskes skummende.
Mel, bagepulver og vanilliesukker blandes.
Tilsæt melblandingen skiftevis med olie til æg- og sukkerblandingen. Græskarkød, chokolade og mælk vendes i.
Bages i bradpande i 45-50 minutter ved 175 grader. Eller fyld muffinsforme med dejen, skal så bage ca 15 minutter.